tirsdag den 7. februar 2012

Epilepsi- handicappet from hell

 Ja der kan vel ikke siges noget som helst positivt om epilepsi. Vores Mads fik sine første anfald da han var 3 dage gl ,  i starten troede vi han havde nogle tics når han faldt i søvn, for det var tit efter han lige havde spist og faldt hen. På 6. dagen kom vores sp og mens hun sidder og kigger på ham, får han sit første reelle anfald, os afsted til læge som indlægger os på sygehuset i Viborg, da det er ret alvorligt, kommer vi på neonatal. han får medicin og de stopper. Hjem kommer vi og da han så er 3 mdr får han nogle rigtig rigtig grimme anfald og får nu diagnosen epilepsi. Selv om han vokser fra epilepsien er han blevet skadet af anfaldene og har det rigtig svært indimellem. Jeg sad en dag og læste inde på epilepsi foreningens hjemmeside og fandt nederstående link- det beskriver bare så godt de ting som Mads bøvler med

http://www.epilepsiforeningen.dk/din-epilepsi/boern/kognitive-problemer/

Vi får god hjælp til ham af en masse fagfolk. vi har lige taget ham ud af dagplejen fordi det var for mentalt hårdt for ham, så nu tuller vi rundt og hygger os herhjemme og jeg nyder at se hvordan han liver op igen og bliver vores glade frække dreng.

Hold op det er indgribende i ens familie liv at have et barn med epilepsi og hvor bliver man god til at nyde de små fremskridt :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar