fredag den 31. august 2012

En vidunderlig dag

 Igår den 30/8 havde gemalen og jeg 4 års bryllupsdag og vi trængte til at komme ud. Jeg havde planlagt daten som foregik i Århus. Først var vi i Bruuns galleri og kigge butikker- vi skulle vente på at resaturanten åbnede. Det gjorde den kl 17- vi skulle på La Forchetta, hvilket vi desværre aldrig gør igen- jeg fik et stykke dårligt brød (sådan noget kan ødelægge et helt måltid for mig og jeg kunne sagtens have fundet på at kaste op over det) Resten af maden var fin og blev gransket meget nøje af Fru Furbo.
Dernæst gik turen til Aros, hvor vi startede med de 9 rum- fed oplevelse, især der hvor der er 5 vinkler af samme film på et film lærred- jeg var så fascineret og jeg kunne have siddet der endnu, og det rum med alle spejlene- wow det var fedt. Vi sluttede selvfølgelig oppe i regnbuen- wow en udsigt
 Vi sluttede så lige af med en tur i Bilka, hvor jeg fik nye sko- så alt i alt en vidunderlig dag4 kommentarer:

 1. Tillykke :)!
  Det lyder som en dejlig dag trods den dårlige oplevelse med brødet.
  Kh maj

  SvarSlet
 2. Mange tak. Ja det var det også :) der var en mirkoskopis lille plet på brødet (og kun på den ene af dem, men jeg nægster at spise det) Ejeren prøvede at bortforklare. Egt burde vi have fundet et andet sted, men jeg ar bange for at han ville forlange vi skulle betale når vi havde bestilt. Bortset fra brødet var maden super lækker

  SvarSlet
 3. Søde ven...jeg havde totalt nægtet at betale, hvis der var mug på brødet. Jeg havde rejst mig og fundet et andet sted under højlydte kommentarer. Selvfølgelig skal man ikke betale for fordærvet mad. Punktum!!

  Men super dejligt, at I alligevel fik en skøn dag ud af det...

  SvarSlet
 4. Tillykke med de 4 år :) Lyder som om i (trods alt ;) ) havde en dejlig dag. Fantastisk billede af solnedgangen fra Regnbuen! :)

  SvarSlet