tirsdag den 19. februar 2013

Noget om en kjole

Jeg har fundet et mønster i det nye stof&stil katalog som jeg måtte eje,. nuvel det så lidt svært ud, men kjolen i kataloget var så smuk, så der blev indkøbt stof og tittekant- ja jeg kunne måske godt selv lave tittekanten, men nu hang den lige i den farve jeg manglede, så den blev puttet i vognen.

Jeg vil også sige at det er den sværeste kjole jeg har lavet til dato, men imo nok også den smukkeste... Glæder mig allerede til at skulle have den på fredag til Tina Dickow koncert


 

12 kommentarer:

 1. Hallo Heidi(!) Hvor er den vaks...den ser godt nok også svær ud, puha mon jeg turde :)
  Hvilket mønster er det du har brugt?
  Kan rigtig godt lide at der er svaj i underdelen!!
  Thumbs up :)
  kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de pæne ord :)Jeg var tæt på at give op allerede da den skulle klippes, i guder der er mange dele og det tog mig over en time bare at klippe den. Jeg har fået hjælp af min sylærer som blev noget bekymret da jeg i torsdag pludselig var helt musestille.. :)
   Den er fra stof&stil, hedder skjortekjole- jeg tror på du kan gøre det :)

   Slet
 2. Ih den model er liiige mig! Den er vildt flot. Tror jeg køber mønstret og når jeg så har fået øvet mig, kan jeg kaste mig ud i projektet.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg synes du skal prøve. Den er lidt til den store side i str, og næste gang vil jeg prøve med lidt stræk i stoffet, for den er det hele værd så der skal klart laves flere af dem :)

   Slet
 3. Den er SÅ fin, den kjole, jeg har også været tæt på at købe det mønster, men kunne du justere i mønsteret, eller er du bare heldig, at lige én bestemt størrelse sidder så godt på dig? Eller lavede du mål i talje og bryst og justerede derefter?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er vist ufattelig heldig at den her passer perfekt på mig- det er en str 40, jeg bruger normalt 42 (nogle gange 40 alt efter model) Jeg vil dog sige da jeg prøvede skørtet var vi lidt bekymret for om den var stor nok :D Grunden til jeg vil lave med stræk næste gang, er at jeg så kan sy den sammen via knapperne og slipper for knaphullerne :) Og mange tusind tak

   Slet
 4. Hvor er den bare flot! :-)
  Det har du klaret rigtig godt.
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 5. Wow, superflot! Og den klæder dig jo perfekt!

  SvarSlet
 6. den er så flot!! Og den klæder dig virkelig godt :-)

  SvarSlet