lørdag den 26. januar 2013

Krealørdag i Århus

Næste lørdag pakker jeg bilen med maskinparken og kører til Strandskolen i Risskov. Det er mit første blogtræf og jeg er meget spændt og også lidt nervøs, men det er jeg altid når jeg skal møde en masse nye mennesker- det er nbemlig rigtig svært for mig, men jeg har lovet mig selv at i år bliver året hvor jeg udfordrer mig selv socialt og en af de ting er at melde mig til et blogtræf.

Er der andre der skal med som kender min blog? hvad skal jeg lave? uhh der er mange tanker i det lille hoved og jeg er sikker på når alt kommer til alt og jeg igen kører hjem fra Århus af, så har jeg haft en helt vidunderlig dag :)

6 kommentarer:

 1. Du kan godt glæde dig. Det er bare så hyggeligt, at møde alle de andre. Men jeg kender godt din følelse og jeg tror, at alle de andre har det lige som dig. Jeg har deltaget i tre hyggelige blogtræf. God fornøjelse.

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver helt sikekrt spændende og hyggeligt :)

   Slet
 2. Det bliver også mit første blogtræf :) Er meget spændt på det, men er sikker på det bliver hyggeligt. Ved heller ikke helt selv hvad jeg skal lave.. men finder sikkert på noget jeg kan hækle :)

  Vi ses snart :)
  Karina

  SvarSlet
 3. Jeg har været med flere gange... og det er bare så hyggeligt... Du kan bare glæde dig!!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet