fredag den 30. november 2012

Det ligner da meget godt

 Jeg er begyndt på sykursus igår- yeah endelig havde jeg fundet et kursus der var noget for mig (dvs jeg kan få en masse ud af det og til en god pris) og samtidig også noget for manden (dvs ikke voldsomt dyrt) Så nu skulle jeg i gang med at udfordre mig selv og træde ud af min comfortzone, ikke noget der er min spidskompetence. Underviseren er heldigvis en kvinde efter mit hoved- hendes motto synes at være: man skal ikke gøre det sværere end det er, dvs at hvis man kan et fif der gør det nemmere så skal man gøre det, altså selvfølgelig skal man lave det ordentligt og vi er der for at lære, hvilket jeg bestemt også gjorde. Jeg har nu lært at sy en krave på en skjorte, en stolpe i ærmet på en skjorte (dette tog godt nok nærmest en halv krig) Og nu er skjorten nærmest færdig, den mangler knapper og jeg synes faktisk det ligner en skjorte :)

Jeg er ret stolt af mig selv og synger se hvad kan, se hvad jeg kan, kom nu og se det alle mand, jeg kan lave en skjorte,  det plejer jeg ellers ikke at ku'

6 kommentarer:

 1. Hvor er du sej Heidi. Fedt at du endelig er kommet afsted og får noget Heidi-tid :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Jeg er også ret stolt. Jo det var svært og tog tid, men jeg gjorde det og synes resultatet er fint

   Slet
 2. Sejt! Gad godt kursus, men har ligesom dig endnu ikke fundet det rigtige....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også det bliver rigtig godt så jeg kan få lært noget nyt. Er god til bare at lave det samme og det samme, selv om det jo er fordi det virker som det skal, meeen det er godt at blive udfordret :)

   Slet
 3. fedt heidi!! Godt at komme ud af komfortzonen ind i mellem. Venlige men bestemte skub kan man altså godt bruge ind i mellem! Sikke et flot resultat!!
  Kh Viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er godt med de skub der en gang i mellem. og tak for de pæne ord :)

   Slet